Contacte

Per a qualsevol dubte, pregunta, suggerència, recomanació, petició, o ganes de compartir el que sigui, podeu fer-me arribar els vostres correus a demelisucrebloc@gmail.comEstaré encantada de poder llegir-los i contestar. 
 
També pots posar m’agrada a la pàgina de Facebook de De Mel i Sucre, en aquest enllaç o en el lateral dret del bloc, i seguir-nos al Twitter: @demelisucre
 
Anuncis

6 thoughts on “Contacte

  1. Hola a tothom, sóc pastisser i un enamorat de la cuina dolça tradicional de les terres dels paisos catalans, us vull proposar un dolç sencill però exquisit de les terres de Lleida, la orelleta.
    Recepta :
    200 grs d’ous (4 unitats)
    60 cc de mistel·la o moscatell
    60 cc d’anis o licor 43
    20grs de sucre
    2 sobrets de royal
    un polsim de vainilla
    una culleradeta de café de canyella en pols
    1/2 llimó exprimit
    700 grs de farina.
    elaboració:
    pastem tots els ingredients començant pels líquids, el sucre, la vainilla i la canyella, afegim a poc a poc la farina fins aconseguir una massa ben treballada i dúcti, deixarem reposar 20 minuts i formarem boles de 60 grs cadascuna. deixarem reposar un parell d’hores perque perdin el nervi.
    En una taula untarem oli i estirarem la bola fent un disc, quan el curro no pugui estirar més mirarem de continuar amb les mans fis aconseguir un disc ben prim i d’un diàmetre de 30 cm. (quan més prim millor).
    En una paella gran tindrem oli abundant i ben roent, ficarem amb cura la orelleta evitan que escaxigui, es cou molt depressa agafant un color daurat, ho farem per les dues cares, la traurem i deixarem escorrer i l’acabarem tirant-li sucre en gra o glassé sengons el nostre gust, es pot tirar un rajolí d’anis si així us agrada. Es una menja popular de festa major a les terres de ponent. que vagi de gust.

    • Quina il.lusió m’ha fet rebre aquest comentari. Crec que compartim l’amor per lma pastisseria apart de per la nostra terra i la seva gastronomia. Crec que la recepta que m’expliques, si no és ben igual, s’assembla molt a les oreanes de Mallorca. La provaré de fer ben aviat, ja que no n’he fetes mai. Molts gràcies!

  2. Hola Isabel sc l’Aida del Pirineu…aquesta web és genial, ens hem quedat impressionats, sobretot per les fotos. No sé a què et vols dedicar però crec que la cuina seria una bona possibilitat. Quan tingui temps intentaré fer l’enssaïmada, té tan bona pinta…!!!!!

  3. Hola Isabel, jo soc en Toni Morell, estudii cuina a sa EHIB (escola d’hosteleria de les IB, (uib)) i na Claudia, m’ha recomenat que entras a n’es teu bloc, intentare seguir-te, pero ja te dic, que me sera un poc dificil, pero jo sempre que et pugui ajudar amb alguna cosa ho fare. He vist que t’agraden molt es postres, a jo també, encara que crec que es meu punt fort es sa cuina calenta, es postres sempre m’han cridat moltissim s’atencio, i m’encantar innovar amb ells.. Si vens per Mallorca, i et fa ganes que quedem i posem idees en comú, na Claudia estara encantada d’estar amb sa nostra companyia! Salut, i molts d’anims!

    • M’ha fet molta il·lusió rebre aquest comentari, bàsicament perquè admir qualsevol persona que es dediqui a la cuina ( i tu, si encara no ho fas, ho acabaràs fent! ), a més d’ells se’n pot aprendre molt. Sou els artistes de la cuina. Jo no sé on tenc el punt fort, però m’agrada tot, el que sigui, mentre tengui una estona dins la cuina. Has dit si vens per Mallorca… He d’aclarir que sempre hi sóc a Mallorca! Moltes gràcies Toni, una besada, i sobre tot molts ànims a tu també!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s