Les mans

Al darrera de totes aquestes receptes, i ha dues mans i una il·lusió. La il·lusió de fer una mica més feliços als qui més m’estim i compartir amb tots vosaltres el que faig, perquè vos hi engresqueu i vos il·lusioneu de la mateixa manera que ho faig jo cada vegada que aconseguesc el que em propòs: un bon resultat i un somriure de qui el gaudeix.
Aquest bloc només neix amb la finalitat de compartir amb vosaltres tot el que sé, i a més a més, aprendre tant com pugui perquè tenc molt per saber!
De mel i sucre, únicament inclou entrants, picades, petites mossegades salades, a més de dolços. Però hi ha una tercera secció: la cuina mallorquina. M’ha fet ganes fer un recull de les receptes més típiques de la nostra terra, Mallorca, perquè són receptes úniques carregades de tradició, arrelades a les nostres costums, i que sempre són, tot i la seva senzillesa, un plaer pel paladar. Em faria molta pena veure com es perden, i per això estic disposada a aprendre-les de la mà dels experts: les padrines, tietes, i tota aquesta gent que ja n’aprengué de les seves mares i padrines, i jo les vull aprendre per compartir-les amb vosaltres. La gastronomia d’un país és cultura, i la cultura és un riquesa que hem de protegir.
Per tant, mans a l’obra, i que comenci l’aventura. Estaré encantada de que m’acompanyeu a aquest viatge carregat de sensacions, gustos, i sentits. Un viatge entre fogons, l’escalforeta del forn, estris, sal, mel i sucre.
 
Isabel Maria, les mans.

4 thoughts on “Les mans

  1. qué “guapo” !!! Isabel, M’ha emocionat, no tenc paraules per expresar s’alegria que me dona veure com aquella nineta que cantava tan joiosa i feliç ara té aquest art per escriure i fer aquestes delicies (entre altres, que ens has sortit molt crativa!!!! eh?) Jo també te seguiré encantada

    • M’emociona veure que la gent que tenc més aprop em fa costat, i s’implica amb les coses que em fan tanta il·lusió. És per tu, per vosaltres, que val la pena i que ho feu possible. Una forta abraçada tia Joana, i gràcies de tot cor.

  2. Isabel… m’impresiones, és com a aferradissa aquesta il·lusió que tens per les coses que t’agraden, mai deixis de fer-ho! Aquest blog està super guay, molta sort i no perdis la il·lusio mai.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s